antiaging.cat

CREMA ANTIENVELLIMEN

Crema amb efecte antienvelliment de veritat.

Crema antienvelliment real amb fitina, encens i mirra. 50 ml

 

Els metalls i les substàncies químiques tòxiques que entren al nostre cos amb la dieta i la contaminació de l'aire són els responsables de la mort prematura de les cèl·lules i el consegüent envelliment corporal. A mesura que s'esgoten les cèl·lules mare, disminueix la renovació dels teixits. En conseqüència a la pell apareixen taques, s'aprima i s'arruga.
.
La mirra, l'encens i la fitina són els 3 antioxidants d'EDÈN, quelants vegetals naturals que capturen tot tipus de substàncies químiques i metalls tòxics que causen la mort cel·lular, i finalment els eliminen per l'orina.
Com utilitzar: Netejar la pell a tractar, cara, mans, etc. A continuació, aplicar la crema a la nit abans d'anar a dormir per dormir. La crema actuarà sobre la pell durant hores capturant toxines i metalls, que lliurarà a la circulació sanguínia i s'eliminaran a través de l'orina. Al matí, la teva pell estarà més lliure de toxines i es veurà esplèndida i rejovenida. Amb l'aplicació diària de la crema antienvelliment, la teva pell no envellirà tan ràpidament i conservarà i conservarà més temps l'aspecte jovial que encara li queda.

Amb la crema antienvelliment No recuperarà la joventut ja perduda però conservarà durant més temps la que li queda. La crema antienvelliment és només un tractament antienvelliment tòpic localitzat a la pell i es pot complementar amb un tractament antienvelliment corporal general amb dieta EDÈN (DIETA ANTIENVELLIMENT, ANTICÀNCER I ANTI-MALALTIA.), molt més eficaç.

กก

COM COMPRAR LA CREMA ANTIENVELLIMENT: 

ESCOLLEU EL PAÍS ON VOLEU REBRE EL PAQUET DE LA SEVA  COMANDA

EL PREU FINAL DE LA TEVA COMANDA QUE INCLOU 1 POT DE CREMA ANTIENVELLIMENT DE 50 ML. I EL COST DE L'ENVIAMENT PER CORREU CERTIFICAT A LES SEGÜENTS DESTINACIONS.

  51 € ÀUSTRIA, BÈLGICA, DINAMARCA, FRANÇA, GIBRALTAR, GRÈCIA, ​​ALEMANYA, IRLANDA, ITALIA, ILLA JERSEY, LUXEMBURG, NORUEGA, PAÏSOS BAIXOS, PORTUGAL, SAN MARINO, REgne Unit,. SUÈCIA, ​​SUÏSSA, UCRANIA, XIPRE, CROÀCIA, ESLOVÀQUIA, ESLOVÈNIA, ESTONIA, FINLÀNDIA, HONGRIA, ISLÀNDIA LETTONIA, LITUÀNIA, MALTA POLÒNIA, REPÚBLICA TXECA, ROMANIA, RÚSSIA, SÈRBIA, TURQUIA, CANADÀ, ARUBA, BARBADOS, BRASIL . DOMINICANA.
   77 €  XINA, COREA DEL SUD, Emirats Àrabs, HONG KONG, JAPÓ, KUWAIT, QATAR, SINGAPUR, TAIWAN, AUSTRÀLIA, NOVA ZELANDA
   71 €   USA